προφίλ

H Ρυθμοδομή εξειδικεύεται στην κατασκευή και στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ιδιωτικών κατοικιών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης και στην ανάπτυξη και διαχείριση εξοχικών κατοικιών.
Από το ξεκίνημά της το 1998, η Ρυθμοδομή έχει χτίσει το όνομά της και την εμπιστοσύνη των πελατών στη φιλοσοφία ‘ένα έργο τη φορά’ εξασφαλίζοντας την αμέριστη προσοχή και αφοσίωση στον εκάστοτε στόχο και εγχείρημα.
Σήμερα, η Ρυθμοδομή συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κατοικιών εστιάζοντας στον καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της και της εποχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

φιλοξενία

Η Ρυθμοδομή εδώ και δύο δεκαετίες παρουσιάζει στο ενεργητικό της μια ευρεία κλίμακα διαχείρισης ακίνητων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και στο νησί της Κύθνου στις Κυκλάδες.

Το 2013 η εταιρεία επέκτεινε την δραστηριότητά της στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας με τη δημιουργία του K4 Kythnos.
To K4 Kythnos είναι ένα συγκρότημα πολυτελών παραθαλλάσιων κατοικιών, για το οποίο η Ρυθμοδομή πραγματοποίησε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την κατασκευή, και το οποίο διαχειρίζεται από την ολοκλήρωσή του και μετά.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ K4 KYTHNOS