ΡΥΘΜΟΔΟΜΗ Α.Ε.

ΗΡυθμοδομή είναι μία ποικίλων δραστηριοτήτων εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, η οποία ασχολείται με κατασκευές, μελέτες μηχανικών, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τουριστικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και στο νησί της Κύθνου.

Η δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες στους πελάτες της, και να είναι φιλική προς το περιβάλλον, είναι ο βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της, η οποία αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από την μεγαλύτερη των 25 ετών πορεία της.

δειτε προηγουμενα project

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Ρυθμοδομή ιδρύθηκε το 1998 από τον Νικόλαο Μπουρίτη στην Αθήνα και ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση με βασική της δραστηριότητα την κατασκευή. Από τότε, η εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρίας υπήρξε σημαντική συγκεντρώνοντας πλέον στο ενεργητικό της πάνω από 65 μικρά και μεγάλα έργα, όπως διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, βίλες, τουριστικές μονάδες και εξοχικές κατοικίες.

Σήμερα, η Ρυθμοδομή συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κατοικιών εστιάζοντας στον καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της και της εποχής.

ΟΜΑΔΑ

Η Ρυθμοδομή αποτελείται από έναν ισχυρό πυρήνα σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών με πολυετή εμπειρία στη μελέτη και στην κατασκευή πολύπλοκων και απαιτητικών έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η εξειδίκευση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα των εργασιών αλλά και η συνεργασία της με εξωτερικούς συμβούλους και εξειδικευμένα συνεργεία διασφαλίζει την ομαλή υλοποίηση του έργου και την παράδοσεί να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του με τη μέγιστη συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

επικοινωνηστε μαζι μας